Invatamant DUAL si la noi in liceu

În data de 22.11.2018, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Prahova, a avut loc  Campania de promovare a învățământului dual, organizată în colaborare de Instituția Prefectului Județului Prahova și Camera de Comerț și Industrie a Județului Prahova.

            La eveniment au participat reprezentanți ai unităților de învățământ ce au clase de învățământ dual și învățământ profesional, reprezentanți ai operatorilor economici parteneri în efectuarea stagiilor de instruire practică. Activitatea a avut un mare impact în rândul celor prezenți, în special prin exemplele de bună practică din învățământul dual, urmărindu-se valorizarea și promovarea experiențelor pozitive acumulate.

            În holul Inspectoratului Școlar Județean Prahova a fost realizată o expoziție de prezentare a unor unități de învățământ cu tradiție în domeniu, unde, alături de materiale promoționale, s-au regăsit și realizări practice ale elevilor, din diferite domenii și calificări profesionale.

            Liceul nostru a avut un stand de prezentare, alături de Liceul Tehnologic „Lazăr Edelenu” Ploiești, Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” Ploiești, Liceul Tehnologic „Toma N.Socolescu” Ploieşti, Liceul Tehnologic Agromontan „Romeo Constantinescu” Vălenii de Munte, Liceul Agricol „Gheorghe Ionescu Siseşti” Valea Călugărească.

            Cei doi elevi care ne-au reprezentat, Ursu Ștefan – clasa XP2 și Preda George – clasa XP1, au prezentat vizitatorilor calificările pe care le avem în școală, au dat lămuriri despre exponate, au argumentat de ce au optat pentru învățământul profesional și pentru o anumită calificare.

prof. Ignat Carmen

Categorii: Fără categorie | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat: