LEARN AND WORK

Parteneriatul dintre Liceul Tehnologic „1 Mai”, Ploiesti, Asociatia „Viitorul tinerilor” si firma din GERMANIA – BBM AKUSTIK continua si in acest an scolar. Reprezentantul firmei, alaturi de fostul nostru elev Claudiu Pantazi, a venit in Ploiesti pentru a ne aduce un aparat specific pe care se lucreaza la firma din Germania, astfel incat pana la vara cand revine sa isi selecteze viitori angajati, absolventii clasei de invatamant profesional, specializare sudura, sa fie capabili de a da o proba de lucru corecta.

Elevii au beneficiat cateva zile de prezenta lui Claudiu care le-a explicat cum functioneaza aparatul si le-a povestit despre experienta lui acumulata in cei aproape 3 ani de cand este la BBM Akustik Germany (fiind absolvent de scoala profesionala in 2016).

Din 2016, in fiecare an, cei care au deslusit tainele meseriei de sudor si au demonstrat ca stiu limba engleza, au avut oportunitatea de a sustine un interviu si o proba practica aplicand pentru un loc de munca in aceasta companie.

Le dorim mult succes elevilor care doresc sa se angajeze la aceasta firma partenera indemnandu-i totodata sa isi consolideze notiunile de engleza si, bineinteles,  cele cu privire la sudura!

Conducerea liceului

 

Categorii: Fără categorie | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat: