Campania „Informare acasa! Siguranta în lume!”

Elevi ai liceului nostru au participat alături de profesorii lor la întâlnirea organizată la sala Europa luni 6 mai 2019 alaturi de celelalte licee participante, conform invitatiei transmise de Inspectoratul Scolar Judeţean Prahova.

Comentariu preluat de pe site-ul Ministerului Românilor de Pretudindeni: http://www.mprp.gov.ro

„Peste 350 de elevi au participat, la Ploiești, la prezentarea elementelor Campaniei Naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!” derulate de MRP și instituțiile partenere. Ministrul interimar Ștefan-Radu Oprea și subsecretarul de stat MRP Victor Ionescu au discutat cu tinerii prezenți despre importanța informării corecte și eficiente înainte de a lua decizia de a studia în afara granițelor României. Demnitarii s-au referit, totodată, la situațiile de risc cu care se pot confrunta și la soluțiile pentru a preveni astfel de situații.
„Această etapă a campaniei naționale <Informare acasă! Siguranță în lume!> este un proiect ce vine în sprijinul tinerilor care iau în calcul să folosească oportunitatea de a circula liber în Uniunea Europeană pentru a-și finaliza acolo studiile. Succesul unei astfel de experiențe ține foarte mult și de informarea corectă în ce privește riscurile și eventualele pericole. Iar intenția MRP, a Ministerului Educației și a instituțiilor partenere este tocmai aceasta – de a oferi informații pentru ca decizia de a pleca la studii peste hotare să fie luată în bună cunoștință de cauză”, a spus ministrul interimar al românilor de pretutindeni.
Etapa din județul Prahova a campaniei s-a derulat în sala „Europa” a Consiliului Județean, cu participarea subprefectului județului Prahova, Emil Drăgănescu, a deputatului Andrei Nicolae, a reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, ai AJOFM și ITM.
Campania continuă în toate județele țării.”
Categorii: Fără categorie | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat: