Campania de promovare a învățământului dual

             În data de 14.11.2019, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Prahova, a avut loc  Campania de promovare a învățământului dual, organizată în colaborare Instituția Prefectului Județului Prahova și Camera de Comerț și Industrie a Județului Prahova.

            La eveniment au participat unități de învățământ ce au clase de învățământ dual și învățământ profesional, reprezentanți ai operatorilor economici parteneri în efectuarea stagiilor de instruire practică.

            Liceul nostru a fost reprezentat de director prof. Neacșu Camelia și prof. Ignat Carmen Liliana alături de câțiva din membrii echipei STAR: doamna Gheorghe Cristina – coordonatorul proiectului, doamna Belcescu Alina – manager HR  KRAFTANLAGEN ROMANIA și doamna Sima Mariana – manager HR SC INDUSTRIAL MONTAJ SA Ploiești.

            Activitatea a pus accent pe exemplele de bună practică din învățământul dual, urmărindu-se valorizarea și promovarea experiențelor pozitive acumulate. Doamna Gheorghe Cristina a prezentat Programul STAR, Școala Tehnologică Austriacă din România, proiectul educațional în cadrul căruia elevii noștri vor învăța meseriile de sudor și lăcătuș construcții metalice și utilaj tehnologic, a evidențiat frumosul și beneficul parteneriat al liceului nostru cu companiile: S.C. J. CHRISTOF E&P SERVICES S.R.L., COMUNA BRAZI, HABAU PPS PIPELINE SYSTEMS S.R.L. PLOIEȘTI, KRAFTANLAGEN ROMANIA și S.C. ROHRER SERVICII INDUSTRIALE S.R.L. BUCUREȘTI.

            În holul Inspectoratului Școlar Județean Prahova a fost realizată o expoziție de prezentare a unor unități de învățământ cu tradiție în domeniu, cu materiale promoționale și realizări practice ale elevilor, din diferite domenii și calificări profesionale.

            Liceul Tehnologic “1 MAI”, Municipiul Ploiești a avut un stand de prezentare unde elevul Ursu Ștefan, clasa XIP2, împreună cu prof. Ivan Amalia, au dat lămuriri despre exponate și au informat vizitatorii despre Programul STAR, Școala Tehnologică Austriacă din România, proiectul nostru educațional în curs de derulare.

prof. Carmen Ignat

Categorii: Fără categorie | Lasă un comentariu

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat: